Bild

Här är en bild från förra helgens photoshoot =) Syrran som har fixat till den, of course <3



Finally

Äntligen helg...Mjukisarna har åkt på och nu sitter jag och väntar på att min kära älskling ska komma hit =) Hoppas jag inte somnar innan dess hehe...Later!


Egentid

Det blev en riktig lyxkväll! Förberedde en ansiktsmask (turkisk yoghurt, honung och citron) och tappade upp ett bad. Där låg jag och jäste i cirka 30 minuter, sen tvättade ja håret o hade i hårinpackning =) mjau!
Av någon okänd anledning smakade jag på min ansiktsmask när jag hade blandat till den och kom fram till att den var gudomligt god! Så nu har jag blandat till ännu en ansiktsmask och sitter o smaskar i mig den...yummie!

I'm done

Nu var det färdigskrivet för idag! Har fått ihop 2 sidor på filosofiuppsatsen och 3 sidor (inklusive försättsblad och innehållsförteckning) på historian! Resten får jag skriva i helgen, det ser jag fram emot! Eller inte...

Resten av kvällen ska jag hursomhelst ägna åt att städa undan i köket då det är min dag, och sedan ha lite egen-tid med ett varmt bad, hårinpackning och annat mysigt.

En trött Yessi vid middagsbordet!



Ofrivillig sovmorgon

Min väckarklocka ringde inte imorse så jag vaknade inte förrän efter 8. Skulle egentligen ha tagit bussen klockan 7.48 så det var för sent. Som tur var har jag bara en lektion på torsdagar så jag missade inte mycket. Var iallafall tvungen att ta mig till skolan då jag och Karin skulle affischera och skriva i loggboken. Det gick väldigt bra o vi fick en massa komplimanger från folk för affischerna (tack syster).

Nu väntar en heldag med plugg! Har en massa PM som ska in nästa vecka så stressnivån är ganska hög just nu. Så idag är det jag, Spotify och mina böcker som hänger. Ser iallafall fram emot en underbart god middag ikväll! Marinerade fläskkotletter med potatistärningar o sås...Mmm!






Nu kör vi

Onsdagar är lite jobbiga. Hade iallafall sovmorgon, som jag inte utnyttjade genom att sova utan genom att ta en lång skön dusch och äta frukost! Slutade halv 6, sista lektionen var drama.

Imorn har jag en lektion (matte) och efter den ska Karin och jag börja sätta upp affischer om talangjakten och vi börjar sälja biljetter torsdag nästa vecka. Gah, stress!

Fettisdag

Fettisdagen idag, my favourite day of the year! Nja, men nästan iallafall...Denna dag firades iallafall med att jag och Karin smet iväg till Savoy på håltimmen o köpte oss en varsin av Uppsalas bästa semlor! Gott...

Om mindre än en månad är den stora TALANGJAKTEN som ja o Karin har arrangerat...Allt går ganska smidigt just nu, men kommer bli stressigt som fan...speciellt som en av tjejerna som ska vara med är en bortskämd brat som vill att vi ska göra allt för henne och boka aulan bara för att hon ska kunna öva...yeah right! blir så sur på såna människor..


Finally!

Har varit en låång dag..Men om en stund ska jag iallafall äntligen ta bussen till centralen och möta upp älsklingen =D Han missade sitt första tåg så han är i Uppsala om ungefär en timme...Ska upp klockan 6 imorgon så blir inte mycket till sömn, men jag ska träffa honom!

Plugg

Inga framsteg med uppsatsen, trots att syster kom in med en Marabou Mintkrokant <3 Sitter istället o facebookar, kollar ut genom fönstret och längtar till imorgon. Inte till skolan alltså, älsklingen kommer hem imorn så ja ska åka o möta honom på stationen, har verkligen saknat honom!! Nu ska jag nog överge skrivandet och mysa ner mig i soffan med duntäcke, syrran o Darnell åkte precis iväg för en pulkatur.

Pratade precis med min andra (tredje?) hälft, Karin. Hon var lika uttråkad och deprimerad som jag själv så hon ska ta bussen hit om en stund så att vi kan liva upp vår söndagskväll litegrann =)  Har inte träffat tösen sen i tisdags, måste vara ett rekord! Men nu måste ja städa upp mitt rum o mig själv lite..

Play on broken strings

Det går inge bra med pluggandet. Tittar ut och drömmer mig bort i snöovädret, undrar vad älsklingen har för sig i Skottelandet. Kan det inte bli vår, sommar, studenten och spanien NU?! Vill inte ha äckel-väder och tjocka kläder längre.
Känner för den här låten idag...


Idealsamhälle?

Försökte vända tillbaka dygnet inatt eftersom skolan börjar imorgon (!) Känns knappt som att jag  har haft något lov alls. Men kunde självklart inte somna utan låg och vred och vände på mig och stressade upp mig för alla PM jag måste producera de kommande veckorna. Vaknade iallafall i tid, klockan 9 och gick upp och åt frukost. Nu har jag bänkat mig framför datorn för att börja på min första PM om samhällsideal. Måste komma på hur mitt idealsamhälle skulle se ut...

Ett missöde med rakapparaten.

HAHA sara kommer döda mig nu, men ja måste bara! Hon skulle fixa till Darnells frisyr lite med rakapparaten, men sötnosen rörde på huvudet så det blev en jättetjock remsa utan hår! Så ja skämtade o sa: sminka över det höhö..Och det var precis det hon gjorde! Han fick även lite unibrow med sminket. Nu sitter han i badkaret o blir ren o fin igen.






Filmkväll

Jag och Sara kollade precis på filmen Honey med Jessica Alba, den är bra! Nu ska jag hoppa in i duschen o sen fortsätta filmkvällen med sis till filmen Hot Chick. Min lilla bäbis är på dejt oxå, ska hålla tummarna för henne o vara fastklistrad vid telefonen om hon ringer.

Photo session

Nu har här skrubbats, sminkats, möblerats, posats och blixtrats i full fart. Fick ihop ett antal bilder som sara blev nöjd med till slut. Vi hade temat "pink dream" o sara tänkte fixa lite coolt med dom sen. Här är en av bilderna som ja gillade, oredigerad version.



Miss u

Hatar att sakna någon, är alldeles för stolt för det. Men nu kan jag bara inte trycka undan det och försöka att inte tänka på det. Försökte kolla på skräckfilm men det gick inte, hade inte dig att krama när det blev läskigt. Har vant mig vid din närhet den här veckan, vet inte hur jag ska kunna somna tryggt inatt o de närmsta nätterna..=S Buhu..Kom hem igen!

Myskväll

Sov hos älsklingen igår, han åker till Skottland om 1 timme och 30 minuter så ja ville umgås med honom så mycket som möjligt. Följde honom till tåget imorse och sa hejdå, det var svårt, fast han bara kommer vara borta till på tisdag.
Ikväll ska iallafall jag och syster ha en myskväll bara vi 2 med godis, chips, röd paprika o gott humör =) Då känns det iallafall mindre ensamt.
Imorgon ska vi även ha en photoshoot med lite extrem makeup o sådär, kanske lägger upp nån bild här senare. Nu ska ja gå o äta korvstroganoff med ris! See ya

Kattes Talangjakt

Min snälla syster designade affischen vi ska sätta upp efter sportlovet om Talangjakten! Den blev jättesnygg, 200 gånger snyggare än om ja o Karin skulle gjort den själva (enfärgad bakgrund med ful text typ) Tack så mycket sis, love u! Om exakt en månad smäller det..




Lillördagen

Igår var en raktigenommysig dag! Blev först väckt av en "morgonpigg" Oscar som smsade. Gick då upp och åt frukost, sen klädde jag på mig. Tog bussen till honom och därifrån bilen till Gränby Centrum. Blev en liten shoppingrunda när han fyndade 3 överdelar för totalt 300 spänn o ja fyndade ett par jeans för 99! Sen blev det Burger King hämtmat och till honom.

På kvällen träffade jag underbara miss Venus! Min barndomskompis som ja tyvärr inte ser så ofta. Vi gick och åt på Dragon Palace o satt o pratade om allt mellan himmel och jord och allt kändes precis som om vi hade setts igår. Vi har nu påbörjat en planering av klassreunion för klass 6D..Miss them!

Sommar och Sol

Åh, fick helt plötsligt en sjuk längtan efter sommar. Eller egentligen saknar jag mest förra sommaren, den var helt underbar. Fick tillbringa jättemycket tid med alla jag älskar; massa mysiga eftermiddagar med syster, sommarstuga + Frankrike med baby och Spanien med Karin och alla mina vänner som bor därnere. Helt underbart! Hoppas nästa sommar blir lika härlig, vill ha värme <3



Mission

Haha måste bara berätta lite om min mission igår. Jag kom hem rätt sent igår kväll eftersom både jag och Oscar lyckades somna, så när vi väl vaknade igen var klockan alldeles för mycket. När jag väl kommer hem och går in i mitt rum så ser jag att S har lyckats rulla till mitten av sängen och förutom det ligger tvärs över. Så jag klättrar väldigt smidigt över henne och rullar ihop mig till en liten boll intill väggen =) Kände mig som en inbrottstjuv, gjorde allt jag bara kunde för att varken råka snudda till henne eller göra ljud så att hon vaknade.


Bambi on ice

Japp jag gav mig faktiskt ut på isen igår. Efter mycket (!) velande från min sida (hoppas du kan förlåta mig) så snörade jag på mig skridskorna och visade Oscar hur det ska gå till. Han svischade runt hela isen som en sann hockeyspelare medan jag stod där på darrande ben och såg bortkommen ut. Men han lät mig inte ramla en enda gång iallafall =)
Efter det lilla äventyret åkte vi hem till honom igen o åt Savoy-semlor och drack varm choklad!

Idag blir det en hel-dag med projektarbete! Vi ska designa våra affischer och biljetter och planera lite allmänt inför the D-day som är om en månad och 2 dagar! GAH!

Sånt man gör för kärleken

När Idrott och Hälsa A slutade i 2an så var min första tanke "Yes, jag kommer aldrig mer behöva åka skridskor!" Så fel jag hade...Idag ska jag och Oscar ner till Studenternas och ta oss en liten tur med skridskorna. Jag skulle aldrig snöra på mig ett par skridskor frivilligt för någon annan i världen och skulle kanske inte göra det för honom heller om det inte var så att det är hans stora passion. Han ska upp på en hästrygg någon gång för att kompensera, that's for sure.



Bumbi

Om en stund ska jag och syrran åka in till stan för att hämta upp Sarah Olle a.k.a. Bumbi som sitter på tåget nu från Söderhamn! Hon ska stanna här till på onsdag, ska bli kul! Hon vet hur man livar upp stämningen haha.

Tolvårig pappa

Fy fan jag har fått men för livet! Läste en artikel nyss (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece) där det står om en 12-årig pojke som precis har blivit pappa! Ungen har inte ens kommit in i målbrottet än och han har BARN! Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det och blir riktigt jvla äcklad.




Love is in the air

Det var underbart igår! Jag hade kämpat hela dagen med städning, middag plus försöka hålla sminket o håret i schack samtidigt. Lyckades iallafall och älsklingen kom klockan 6, punktlig som han är <3. Fick en söt liten badbomb i form av ett hjärta och en liten puss =) Sen var det dags för middag, på menyn stod det Skivad potatis i ugn med pesto-kyckling. Ganska gott om ja får säga d själv! När ja skulle sätta mig ner såg jag att O hade smygit dit en liten söt nalle där det stod "I love you" som stod bredvid min tallrik.

Efter middagen tog vi bussen ner till stan för att gå på bio. Vi såg filmen Seven Pounds. Den var seg i början när man inte fattade vad han höll på med men sen var den jättebra! Var nära tårar i slutet av filmen, så jävla vacker o sorglig på samma gång! Sen tog vi bussen hem till mig igen o sov.




1234

There's only 1 thing
2 Do
3 words
4 you
I love you

Hjärtan

Vaknade tidigt idag, min kropp har inte fattat att det är lov än. Låg och lyssnade på musik i flera timmar och knep ihop ögonen i hopp om att somna. Till slut gick jag upp iallafall.

Om en stund ska jag promenixa ner till affären o inhandla lite saker till middagen och sen ska jag väl förbereda lite smått hela dagen =) Ska bli underbart att ha en liten myskväll o ta igen all tid vi inte ses <3 Innerst inne tycker jag att denna dag är ett komersiellt jippo men just idag känner jag bara Glad alla Hjärtans Dag!

Sportlov

Idag började jag nästan tro på fenomenet Fredag den 13nde. Jag och Karin satt i datasalen och skrev PM som skulle lämnas in idag och först kommer vi inte på något att skriva, sen när vi väl har skrivit en del kommer det upp en skylt som säger att datorn måste startas om. Vi sparar PMet på skrivbordet o startar om. När datorn sedan sätts på var det fel version som hade sparats och vi fick panik. Därefter var det bläcket som var slut, datorn som stängdes av 3 gånger till och vi som aldrig blev klara. Men till slut fick vi till det!

Nu är det iallafall sportlov och imorn ska ja mysa med min älskling på alla hjärtans dag. Först ska ja försöka laga en förhoppningsvis god middag o sen lite andra mysigheter som ja inte tänker avslöja här ifall du läser det :p Nu ska ja fortsätta prata med pappa =)

Helg snart!

Var i skolan från klockan 10 till klockan 4 idag utan att ha lektion. Jag och Karin försökte skriva ihop vårt Sv C - pm som ska vara inne imorgon...Men vi blev tyvärr inte klara! Nu har jag och sis precis varit o inhandlat  nyttigheter, vi ska ha äta en nyttig o mättande pastasallad till middag o sen filmkväll med grönsaksdip, för att väga upp för alla onyttiga kvällar vi har haft på sistone.

På lördag är det alla hjärtans dag o då ska ja ha en helkväll med älsklingen! Jag ska stå för en mysmiddag at my place o sen ska vi gå på bio, förhoppningsvis se den nya med Will Smith - Seven Pounds! Trailer nedanför:


My day

Phiuuu vilken hård dag! Eller egentligen inte, men kom hem för en stund sen. Först tog jag sovmorgon till klockan 9, duschade, gjorde lunch o sen tog ja bussen till skolan. Hade religionsprov som gick okay, sen fick vi reda på att franskan var inställd. = dagen var slut! Meeen nej för just idag hade vi bokat in möte med talangjaktsmänniskorna klockan 5 (!) så då var det bara att fördriva tiden. Jag och Karin drog till Savoy o köpte årets första semla som vi avnjöt lääänge! Sen hade vi möte som oxå gick okay..

Ikväll ska ja äta pyttipanna om en liten stund och sen klockan 8 blir det tv-mys med syster framför top model! Börjar väl närma sig slutet nu, spännande!

Dagens

Dagens fråga: Hur vet man att man är skoltrött?
Dagens svar: Man sitter och bloggar fast man har 3 saker att göra tills imorgon

Det var väl ungefär det jag ville skriva just nu, orkar inte plugga, varken till Religionsprovet, Franska eller Historia =) Sportlovet har redan börjat i min hjärna...Vill bara mysa med baby...

Överlevnad

Hatar söndagar! Tur iallafall att älsklingen tittade förbi en stund efter sitt rep och muntrade upp mig lite =) Har rätt mkt plugg till nästa vecka som ja inte fått gjort idag och som ja inte orkar bry mig om...Det enda ja vill just nu är att få en veckas ledigt o bara sova, chilla o ta d lugnt! Ska ta mig igenom den här veckan levande o sen får ja vila!

Soldag

Älsklingen har precis åkt härifrån, han skulle repa =( S och D ska iväg på "kalas" så ja får eftermiddagen för mig sj, vilket är rätt skönt! Idag ska jag försöka få lite plugg gjort och...få lite plugg gjort.

Idag är det förresten ett år sedan vi blev tsm första gången..Väldigt speciellt datum <3

Lördag

Men nu måste jag gå och styla mig själv, ska träffa O ikväll och sätta oss på ngt ställe o prata o ta en liten drink lr så =) Mys! Väldigt äckligt väder ute men vägs väl upp av det trevliga sällskapet.

EDIT: ja är för chicken för att försöka ta mig in på ngn bar så d blir mysig hemmakväll istället. Då slipper man även äckel-vädret o slår 2 flugor i en smäll

Styling

Har suttit och gjort lite outfits nu, här nere är exempel på hur man stylar den svarta bodyn med volanger på 3 sätt.

1 - "Paris Chic"
2 - "New York Chic"
3 - "After Work"









 


Babyrumpa

Tog ett långt skönt bad i eftermiddags med skum, sen peelade jag o rakade benen, nu är de som nya! När jag hade kommit ut ur badet smorde jag in mig med bodybutter. Body Shops body butter kan få vilka torra vinterben som helst att bli lena som en babyrumpa! Love it!


Styling

Jag har blivit addicted av en ny hemsida. Den heter looklet och man kan styla modeller, alltså skapa olika outfits. Jättekul att sitta där o experimentera! Har gjort 2 st än så länge, en vår/sommar outfit och en sportigare med lite mer attityd.






=)

Det var mys igår, längesen jag kände mig så lycklig..Darnell var jobbig i ungefär 5 minuter då han skrek "mamma" "pappa", men sen gav jag honom lite saft och satte på cartoon network, då blev han lugn o satte sig bredvid mig i soffan. Han verkade känna igen O och var inte alls blyg för honom, han satt där helt lugnt bredvid oss o pekade i bildboken. Sen gick han självmant och la sig ungefär 20.45, då gick jag och lade mig bredvid honom och sjöng tills han somnade helt.

Sov till 12 imorse, det var jätteskönt att bara ligga o sova ut även om ja var i en sorts dvala de sista timmarna, låg o lyssnade på musik o drömde mig bort.

Chillkväll

Nu har jag städat köket o mitt rum, såg ut som bombnedslag...Om en stund kommer O hit, blir väl kanske film o lite allmänt catch-up =) Hoppas inte lilla pysen börjar bete sig som ett monster när hans mamma o pappa åker iväg bara.

Konkurs

Ajuste, glömde skriva att vi har numera ingen skiva!! Krogen där vi skulle ha vår skiva har gått i konkurs så vi kan inte längre vara där!! Alla fick panik när vi fick veta det men förhoppningsvis reder vår kära elevrådsordförande och klasskamrat ut det. Vi litar på henne.

Hattbaren

Mår så otroligt mycket bättre idag =D Vaknade klockan 8, åt frukost, tog en dusch och begav mig sedan till stan för att möta upp Karin. Vi gick sedan till Hattbaren där vi skulle beställa våra studentmössor! Tjejerna var redan där så vi stod en lång stund och provade ut storlek o bestämde oss för vad som skulle stå på dom.
På min mössa ska det stå: Yesmin B. (*) CF 2009

Ikväll ska Sara och Danny iväg och äta finmiddag så jag ska ta hand om lilla plutten =) Ska bli trevligt o även skönt att vara in charge hehe. Nu ska ja diska lite o röja undan i mitt rum.

Yesmin B.CF 2009

Illness

Sjukt dålig idé att åka till Stockholm. Halvvägs dit börjar jag frysa jättemycket, känna mig svimfärdig o ha sådär jätteont i alla muskler o huden. Sen ju längre tid som går desto sämre mår jag tills ja till slut blir tvungen att åka hem för att inte riskera ett svim-fall. Fick åtminstone med mig en concealer från Make Up Store hem.

Hoppas jag mår tillräckligt bra imorn för att ta mig ner till stan och beställa min STUDENTMÖSSA! Måste bestämma mig för vad det ska stå på den innan ja somnar.

Sen jag kom hem har jag legat inbäddad i mitt duntäcke i soffan - men frös ändå. Så nu ska jag tappa upp ett varmt bad och ligga där o chilla lite. Sen sova! Nightie


Scared Of Lonely

Min lyssna-sönder låt just nu...Så bra <3




I'm in this fight, and I'm swinging and my arms are getting tired
It's hard, I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time
I'm sinking in the sand, and I can barely stand
I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely
I try to be patient, but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home
Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me

I'm scared of lonely
And I'm scared of being the only shadow I see along the wall
And I'm scared the only heartbeat I hear beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breathe when I am lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

Spin around

Vaknade imorse och hela världen snurrade, ställde mig upp för att försöka vakna men blev då tvungen att rusa till badrummet och spy. Så jag tyckte det var säkrast att inte gå till skolan idag. Trots detta står mina planer fast att åka till Sthlm med syrran, har varit planerat ett tag. Så ska snart gå o fixa mig. Tur att ja ändå bara hade en lektion idag.


Dyrt att ta studenten haha.

Fullkomligt vanlig skoldag idag. Historia på morgonen, kort hål innan lunch, religion, handledarmöte, franska, klassråd och sen möte med Josefina.

På handledarmötet sa Rickard att vi ligger jävligt bra till och att han tycker att vi har koll på det mesta i princip. Vi känner oxå att vi har d mesta under kontroll.

På klassrådet snackade vi mestadels om studenten. Vi räknade ut att vi totalt med flak, studentmössa, skivmiddag och så kommer vi betala sammanlagt 1300 per person. Damn säger jag bara haha!

Om 20 min ska jag, Sara o Darnell åka till min kära farbror och äta middag. Längesen vi såg dom och vem vet när nästa gång blir. Bäst att passa på medans han fortfarande mår tillräckligt bra för att orka träffas.

Min sötaste vän

De flesta telefonsamtal man får är ganska normala. Något i stil med "Hej, hur mår du, jo ja mår bra, vad gör du, o sen börjar man prata om ditten o datten.."

Förutom om man är Karin och Yesmin. Hon ringde mig nyss. Jag svarar "Hallå" som jag brukar göra när ja svarar. Det enda ja hör i 2 hela minuter är ett asgarv o Karin som försöker få fram ord. Efter ett tag lyckas hon samla sig o förklarar att hon kollar på Raw Comedy Club o att d var ett tjejgäng som snackade sexminnen. En tjej berättade att en kille hon hade haft sex med började prutta högt mitt när allt var som bäst. Inte nog med det sa han "Don't laugh or you'll ruin the moment." Som att d inte redan var ruined lixom.

Iallafall så ansåg hon att jag var den enda som skulle förstå det roliga i denna berättelse och var då tvungen att ringa och ventilera då hon självlklart inte kunde sitta där själv och asgarva..Gotta love her <3

Vecka 6

Schema för veckan:

Måndag - Projektarbete
Tisdag - Handledarmöte, Möte med Josefina, Middag hos farbror
Onsdag - CAE exam English part 1
Torsdag - Stockholm med S
Fredag - CAE exam English part 2, Prova + betala STUDENTMÖSSA

Så, nu känns det bättre när jag har fått ner det såhär...

Inlägg 100

Ett litet kort inlägg om ingenting. Mitt inlägg numero 100.

Projekt

Igår var Karin och jag produktiva som fan! När ja kom dit så skulle de precis fika så då drack vi lite kaffe o åt mackor..Sen stormade vi iväg till Karins rum o körde igång. Vi har fått klarhet i situationen nu (Talangjakten alltså) och mellan d vi gjorde igår o d vi gjorde idag har vi nu lyckats planera in 2 möten, ett imorn o ett nästa tisdag. Handledarmöte imorn oxå.

Är så trött idag så kommer tyvärr inte på något intressant att säga. Har precis vaknat efter en liten ofrivillig tupplur och så.

Just live ur life


Hey, never mind what haters say
Ignore 'em 'til they fade away...



Det vankas kalas

Update: Nu är tårtorna klara, ballongerna uppblåsta, serpentinerna utspridda över hela huset och Darnell är numera en glad pojke som dansar runt till Mahlea av Medina. Skön låt =)


Barnkalas osv.

Härligt att bli väckt halv 9 på en söndag. Man blir på så gott humör. Aja, ironi åsido, nu börjar de riktiga förberedelserna för barnkalaset. Sara står bredvid mig och bakar chokladtårta, Darnell skriker efter Coca Cola och jag försöker vakna. Sen ska jag städa mitt rum, dammsuga lite och ta en dusch.

I eftermiddag ska jag hem till Karin och kolla på Gossip Girl och jobba med projektarbete. Får se hur det går med självdisciplinen där när vi har 4 avsnitt som vi inte har sett. =)




La Familia

Läste precis S******as blogg och blev lite sentimental. Hon skrev att hon känner sig ensam för att hon bor själv och inte har några syskon. Fan vad jag älskar mina syskon tänkte jag när jag läste det! De är utspridda över hela jävla världen men jag vet att om jag behöver något så finns de där utan att tveka. Hur skulle jag ha överlevt all skit utan er? All kärlek till er.

Börjar smått fundera på om jag blir lite extra sentimental såhär runt midnatt. Brukar skriva skumma inlägg. Älskar iallafall min familj, den är störd men älskvärd =)

RSS 2.0