Giantwoman

Om man dessutom vore några centimeter kortare så att man kom i skorna här nedanför utan att bli högre än Eiffeltornet skulle det vara bättre än bäst =) Skorna kommer från Bianco och jag har trånat efter de i en evighet. Försökte photoshoppa bort den fula bakgrunden, därför bilden ser lite konstig ut.



Sommar

För att mildra min otroliga längtan efter dans, musik och salongsberusade människor sitter jag och kollar på somriga festklänningar. Jag och syster ska ju, om vi inte får förhinder, ner till Spanien 2 veckor efter min student. Jag tänker mig någon av dessa små med brunbränd kropp, somrig mejk och längre hår. Längta <3 Alla 3 kommer från
www.forever21.com









Myndig tack

Just idag känner jag mig extra trött på att inte vara 18 år än och att alla mina kompisar är det. Är grymt partysugen, men ingen (inklusive mig sj) som pallar ha hemmafest eftersom det alltid spårar. Man hinner ju inte heller styra upp något på några timmar. Så vad FAN ska man hitta på denna lördagkväll?! =( Buhu..

Bored

Fuck it jag är sjukt uttråkad! Ska ta och börja lite med städningen nu istället för att sitta här och ruttna =) Förhoppningsvis känns d bättre då..

Smittohärd

Tog bussen in till stan igår 23.10..Blev till slut en liten nice promenad runt hela Uppsala i princip och nattbussen hem vid halv 2. Trevlig kväll iaf!

Imorse ringde pappa, kändes skönt att höra hans röst, vi pratade länge om allt möjligt =) Efter en timmes samtal ungefär hör jag underliga ljud från badrummet här bredvid. Börjar sakta men säkert känna igen ljuden och inser att det är min kära syster Sara som är där och spyr. Sjukdom har drabbat oss alla, Sara magsjuk, Danny influensa och The Eye och jag är väl lite småkrasslig. Bra förutsättningar för en städ+handla+förbereda- dag..

Jag har kommit på att den bästa underhållningen när man är uttråkad och trött en lördags-morgon är att kika igenom folks bilder på Facebook o surfa runt bland alla tusentals bloggar!

Thank God it's Friday

Puff vilken dag! Första lektionen var ett grammatikprov i Franska, gick väl sådär..Sen hade jag Svenska C med bitchen, den lektionen slutade med att jag och Karin svärandes stormade ut ur klassrummet.. Lång historia bakom..

På Engelskan höll jag tal om frukt, det gick superbra! Var inte ett dugg nervös och alla satt och log, ett gott tecken! Sen tvingade Sara med mig på stan där vi suupershoppade flera kilon godis, korv, ballonger, m.m. till Darnells 2-års kalas på Söndag =) Jobbigt men ändå mys!

Ikväll kanske jag drar ner en runda på stan o träffar några kompisar, inte helt säkert om ja pallar dock.

Hemmafru - Hell yeah

Nu är jag klar med dagens alla sysslor! Tvättat klart, skrivit och finputsat mitt tal, och tagit hand om disken! Känner mig riktigt produktiv och pigg för att jag har varit så duktig =) Nu ska jag köra några sit-ups, läsa igenom mitt tal en gång till och sedan lägga mig o snarka. Godnatt!

Summerbrise

Mm nytvättade kläder =D Luktar sköljmedel i hela mitt rum nu då tvättpåsen med kläder rykandes från torktumlaren står och luftar. Underbart! Haha känner ingen annan som uppskattar att tvätta lika mycket som jag, framtida yrke kanske? Nja..underlättar nog bara en tråkig vardagssyssla..Nu ska ja skriva klart mitt fortfarande bara påbörjade tal!

Housewife

Skönt att sova ut imorse! Vaknade runt 8 av att jag hade glömt dra för gardinerna, så jag hasade mig upp ur sängen, drog för dem och somnade om igen. Vaknade sedan vid 11 =)

Håller på att jobba lite med mitt tal nu, har skrivit ungefär 2.30 minuter av 6. En bit kvar alltså! Klockan 2 har jag tvätt så d ska jag ägna mig åt ett tag. Älskar att tvätta! Det luktar underbart, det känns som att man får nya kläder varje gång man har tvättat och det är avkopplande på något sätt.

Biatch

Måste bara klaga lite...Jag uppriktigt sagt avskyr min Svenska C/ Religionslärare!! Hon predikar för oss om att man inte ska vara fördomsfull, att hon minsann inte är det, hon som har adopterat två svarta barn. My ass att hon inte är fördomsfull. Hon ser ner på folk som inte tror på Gud, hon ser ner på folk som stödjer Palestina, hon ser ner på homosexuella och hon ser definitivt ner på mig.

Vi satt på lektionen idag och pratade om boken "Mannen utan Öde" som hon hade tvingat på oss, utanför kursplanen. Hon frågar klassen varför huvudrollen kände sig lycklig i koncentrationslägret och jag delade med mig av mina tankar:

- Jag tror att han var lycklig för att han hade hittat sin plats där, det fanns dagliga rutiner och han kunde vara sig själv, den drömmande pojken, och folk accepterade honom som han var. Det kunde han aldrig vara hemma hos sig då han var tvungen att vara "mannen i huset".
 
K*rringen blir helt tyst och bara kollar på mig. Efter en stund hånler hon och utbrister "tror du verkligen det?" och byter ämne.  B-I-T-C-H!

Ledig!

Jag kan fortfarande inte förstå det...JAG ÄR LEDIG IMORGON OXÅ! =D Matteläraren ska inte vara här och eftersom det är den enda lektion vi har får vi ledigt! Istället ska jag leka hemmafru och passa på att tvätta, plugga och sköta disken på kvällen eftersom det är min dag. Men så skönt ändå! Måste ta mig till affären imorn oxå och införskaffa ett äpple och en apelsin som jag ska prata om i mitt tal på fredag hehe...

För övrigt så har jag kommit fram till att Drama är den roligaste kursen jag har läst i mina 12 år i skolan. Man lär sig något nytt varje lektion, man skrattar så man gråter och man kommer så mycket närmre sin grupp. Det är så värt att sluta halv 6 varje onsdag bara för att ha drama.

Skumt

Mm har precis kommit upp ur badet =) Rödflammig och skrynklig som ett russin, men ack så mjuk i musklerna och väldoftande! Nu ska jag sitta lite vid datorn och chilla, sen ska jag skumma igenom "mannen utan öde" och översätta en franska-text. Sovmorgon imorn igen <3 Bifogar en liten bild jag tycker ser underbar ut, dock inte min bild.




Wanna be on top?

Kom precis hem från stan. Jag och sis träffade Karin nere på stan oxå och hade det mkt trevligt tillsammans =) Eftersom jag älskade mina skor så köpte jag ett par exakt likadana, men de skorna var verkligen helt perfekta.

Ikväll blir det Top Model klockan 8 tillsammas med Ben & Jerry's cheesecake brownie! Yummie! Sen efter det ska jag sjunka ner i ett  varmt skumbad.




The chase

Somnade ganska bra igår. Låg och lyssnade på mina favoritlåtar och det lugnade mig. Vaknade imorse av lite bäbisskrik, men det gör inget då han var så söt när ja vaknade =) Nu ska ja hoppa in i bussen o ta mig ner till stan, på jakt efter skor!

Snap back to reality

Detta inlägg blir personligt, det här är ju trots allt min blogg för mig, en slags terapi och översikt över mitt liv.

Imorse vaknade jag av att det strömmade tårar från mitt ansikte. Jag grät så hjärtat kunde brustit och jag visste inte varför. När jag lugnat ner mig lite tänkte jag tillbaka och fick plötsligt minnesbilder från min dröm.
Jag hade fått ett anonymt samtal där de sa att min farbror som har cancer var riktigt riktigt sjuk och att jag skulle skynda mig dit. Springer ner till bussen, men missar den. Nästa buss är försenad. Efter en lång tid kommer jag fram till min farbrors hus och möts av hans fru som gråter och säger att jag kom för sent, att han nu är död.

Pratade precis med Mysan om min dröm och hon sa precis det jag hade befarat. Det är förmodligen något i mitt omedvetna som kom fram i min dröm. Jag har dåligt samvete för att jag inte finns till och inte vågar ringa eller se honom då sanningen skulle bli alltför stark i mina ögon. Jag vet innerst inne att han är döende men vågar inte acceptera det. Klok som hon är rådde hon mig till att skriva ett mail med mina känslor. Precis det gjorde jag, förklarade att jag är rädd, att jag älskar honom, att han är min enda farbror och att han är otroligt viktig för mig. Nu känns det lite bättre så förhoppningsvis vaknar jag med torrt ansikte imorgon.

Jaja

Det är sent. Kan inte sova. Vill inte sova. Och datorn har funkat i 3 timmar utan att stängas av! Unbelievable..Sitter o pratar med Kenza på msn nu..Minnen från marocko, spanien samt om att jag sitter här och hör konstiga ljud och är paranoid =) tur att man är ledig imorn!

Myskväll

Nu har jag och sis precis varit ner till affären och handlat. Ikväll blir det mys framför tvn med chips, choklad och lite drinkar då vi båda har sovmorgon imorn (jag är ledig). Sen imorgon ska jag ner en sväng till stan och försöka hitta ett par nya skor, mina har börjat läcka in vatten, skitväder som vi har i Sverige!

Om 20 minuter börjar Simon o Thomas, de ska inreda "en av de finaste våningarna i Stockholm" o enligt d jag såg på reklamen blev d GRYMT. Det missar jag inte!

Helg Resumé.

Igår var mamma här, det var mysigt! =) Hon åker till Frankrike om 4 timmar så vi skulle äta middag o umgås lite. På dagens meny stod det Saras Tagine och hell vad den var god! Sen skulle S o D åka o lämna mamma så då fick jag ta hand om lillsnutten. Han blev helt plötsligt jättesnäll mot mig o vi hade det mkt mysigt, drack saft, lekte o låg o kramades i soffan =)


Sen när S kom hem gjorde vi iordning te och bänkade oss framför King Kong. Hade aldrig sett den så tänkte att man måste ha sett den filmen minst en gång. Hade ärligt talat kunnat klara mig utan att ha sett den..Skum säger jag bara.


Nu har jag precis färgat håret, d blev samma färg som sist ja färgade, det hade blivit väldigt mkt ljusare med tiden. Nu ser d ut som d gjorde då så jag är nöjd o gla =)



Heartless

Är helt beroende av denna låt. Sara visade mig den för några dagar o nu lyssnar jag på den Non Stop haha. Kanye West - Heartless <3


Sjuk Konsert!

Chris Brown var GRYM igår! Verkligen helt grym =D Hans entré var gudomlig! Först nedräkning på tv-skärmarna, vid 0 åker skynkena ned och hela scenen syns.

Ingen Chris så långt ögat nådde..Efter några sekunder bestämde jag mig för att kolla upp och såg då 3 figurer hängandes i taket. Chris hängde i mitten, upp och ned som Spiderman! Bredvid honom hängde 2 manliga dansare.

Han åkte långsamt ned, hela tiden hängandes upp och ned..Sen landade han på marken och inledde showen med Wall to Wall! Han sjöng många bra låtar som till exempel Excuse Me Miss, Gimme That, With You, No Air, Kiss Kiss, TAKE YOU DOWN som han sjöng på en roterande plattform hängandes från taket, det framträdandet var Hot!

Helt otrolig konsert, ett minne för livet! Jag hade tyvärr glömt min kamera och Karins dog innan förbandet så har bara mina minnesbilder..=(



España

Nu har jag skrivit tal mitt Svenska C tal om Spanien och memorerat det. Känner mig duktig och väldigt uppåt =D min diskdag idag så ska ta hand om det snart, sedan lägga mig o läsa o somna i tid så ja är pigg som en lärka imorn..puss o kram

C.B is in tha building.

Imorgon är THE BIG DAY!! Först ska jag och Karin genomlida en hel skoldag då vi ska ha franskaredovisning, svenskatal, etc. Sen ska vi gå tidigare från engelskan, svänga in på Burger King o köpa lite middag o sedan ta 17.10-tåget =D väl i sthlm ska vi leta reda på den rätta tunnelbanan till Hovet och sedan stå och köa..efter kö, förband o allt sånt jobbigt kommer en och en halv underbara timmar med CHRIS BROWN, dans och förmodligen mycket skratt! Can't wait..






Plugg? Neh..

Riktig pluggtorka just nu. Behöver verkligen plugga men det enda jag vill göra är att lyssna på musik, dansa och inte tänka på något som har med skolan att göra..Inte bra, men känner att ja behöver en sån liten period just nu =)
Ikväll ska syster och jag mysa framför tvn med lösviktsgodis och godsaker. Ska bli mysigt. Nedräkningen har börjat, 4 dagar kvar..<3

Sleepy

Ny skolvecka som börjar imorn, väldigt mycket som måste göras men jag ser en ljuspunkt: CHRIS BROWN på fredag! Ska bli grymt kul och jag längtar verkligen! Nu ska jag gå och läsa en liten bok, sovmorgon imorgon, alltid en skön start på veckan =)

C.B.

JA DET BLIR KONSERT PÅ FREDAG! Är överlycklig o ska bli så skönt att bara stå där med min bästa vän och shakea loss till chris brown =D blev med ens gladare.. 

Grattis

Haha för att lyfta upp stämningen lite här som blev rätt dyster i förra inlägget tänkte jag bara ägna en liten tanke (inlägg) åt Oscar, Yanira, Laetitia och Joanna som alla fyller år idag!! Grattis till er, hoppas ni njuter riktigt mkt av eran dag!!

Yay

Jag är trött...Skoltrött, trött på att inte vara 18, trött på vissa människor, trött på Sverige, o nu ska ja sluta lista upp saker jag är trött på då listan skulle bli oändlig just nu.

Karin och jag har iallafall bestämt att vi BEHÖVER gå på Chris Brown konserten nästa fredag! Jag kommer gå in i väggen om det enda jag fokuserar på just nu bara är plugg..Behöver den där kvällen för att släppa loss, skrika av mig, dansa av mig, sjunga av mig och bara vara glad för en kväll.

Deprimerande inlägg yes, men d är så jag känner just nu.


Top model and so on.

Top model, nya cosmopolitan och en chokladbit. Mycket bättre än så blir den inte en vardagskväll! Jag har egentligen sjukt mycket att plugga men då jag slutade så sent som halv 6 idag tänkte jag unna mig lite "lyx" så jag svängde in på Pressbyrån och köpte februarinumret av Cosmo och en plopp, min absoluta favoritchoklad!

Anledningen till att jag slutade halv 6 är den nya kursen Drama som påbörjades idag. Otroligt rolig lektion, härlig grupp och jag ser fram emot mycket skratt och pinsamheter med dom :D Dessutom går Kenza i min grupp, en tjej som mamma har "rekommenderat". Hon är från marocko, har bott i Spanien, älskar att resa och festa. Med andra ord, just my type! Gick fram o snackade lite med henne, hon verkar schysst o vi hade en liten trevlig pratstund =)

En checklista

Filosofiuppsats, check. Förkylning som har börjat om, check. Underbart gulliga ungar som kramas, check!! Syrrans kompis och hennes barn är här just nu, Darnell och Damien springer runt och ömsom leker, ömsom bråkar och sen står de och kramas i dörröppningen, så söta!

Imorgon börjar ännu en skolvecka att ta sig igenom levande, helvetiskt mycket saker att göra, men inget som inte kan övervinnas med lite skratt med tjejorna :D Nu ska jag kanske ta tag i historian, annars göra något annat =) Ingen inspiration att skriva här iaf..

Min helg = plugg

Sara/Darnell/Någon annan i Uppsala har smittat mig..Hade 39,2 graders feber hela dagen igår, ingen ibuprofen hjälpte! Nu mår jag iallafall lite bättre även om jag har en irriterande och envis hosta.

Så, i helgen ska jag göra:

- Historiearbete om Simone de Beauvoir till på Tisdag
- Filosofiarbete om boken "Att Döda" till på Måndag
- Börja läsa "Mannen Utan Öde" i Svenska C
- Börja förbereda mitt tal i Svenska C
- Börja förbereda nästa Engelska C tal
- Börja plugga derivata, prov om 2 veckor.
- Vara social!

Jag kommer inte klara av att bara plugga denna helg så ska se till att träffa ngn kul människa ikväll och låta min hjärna bearbeta annat än skola ett tag. Nu ska jag fortsätta med historian och sen ta ett varmt bad =)


Dan före skolaredan

Herregud sista dagen på ett 3-veckors lov är kommen. Frågan jag ställer mig är vart tog dagarna vägen?! Och varför har jag inte pluggat trots att jag har 5 stora saker att göra till nästa vecka..ångest..

Igår drog jag och Karin en Storken, en händelse som ej har inträffat sen..möjligtvis början av förra terminen! Vi som var stammisar..Trevligt var det iallafall och vi satt där och myste och pratade om allt mellan himmel och jord, that's just what we do..Love u baby!

Nu ska jag försöka börja med något, antagligen engelska då det är till på fredag. Hasta la vista baby!

2009.

Jaha då var det ett nytt år igen. I år är året. Året jag fyller 18, året jag tar studenten, året jag förhoppningsvis får återvända till mitt älsklingsland, året jag och syster blir roomies. Det sistnämnda har redan inträffat och än så länge är d loovely..

Nyår tillbringades med tjejkompisarna. Klockan 7 började festligheterna hemma hos Anna med fördrink (cosmopoltian) och därefter en underbaar middag. Vi åt, dansade, "jag har aldrig", dansade lite till fram till halv elva. Då begav vi oss till slottet och träffade på några vänner på vägen som vi tog sällskap med. Vid slottet var det fyrverkier, glada människor och mkt sång och skratt. Sen fortsatte natten..

                                                                           
            fördrink: cosmo!


jag o hanna med fördrinkar


jag o karin med fördrinkar


ett glatt gäng


vi korkar upp..


och skålar för d kommande året!


And the rest is history..

RSS 2.0