Losing my way

Jag har tappat greppet om mitt liv. Jag orkar inte satsa på skolan, jag bryr mig inte om att jag har ett matteprov på torsdag som jag inte har pluggat till eller ett tal på fredag som jag inte har börjat på. Hade älsklingens t-shirt på mig i skolan idag och det säger ju en hel del. Det värsta är att jag just nu är lyckligare än på länge!

Stressig vecka

Vecka 13 i punktform 

  • Måndag - föreläsning 19.00
  • Tisdag - redovisning om Marocko
  • Onsdag - redovisning om politik i Frankrike
  • Torsdag - Matte C prov
  • Fredag - argumenterande tal Svenska C
  • Lördag - 50 dagar till myndig, mys med älskling
  • Söndag - plugga religion, skriva pm (?)




Lugn helg

Den här helgen har varit lugn! Efter all stress i samband med Talangjakten så var det otroligt välbehövt! I fredags kände jag mig fortfarande sprallig efter torsdagen så jag storstädade, handlade godis och promenerade i vårsolen <3 Vid 5-tiden kom älsklingen över, vi hade en mysig filmkväll inplanerad.
     Vi såg Mamma Mia, åt en massa godis o somnade sedan mätta och belåtna. Vaknade tidigt på lördagen, åt frukost och bestämde oss för att ta en liten tur till nyöppnade Gränby Centrum. Därefter åkte vi tillbaka till mig, åt middag, gjorde milkshake med banan och kiwi och åt lite chips!
     Idag ska jag plugga, men även hinna med en liten fika med min tredje halva Karin, fira att Talangjakten är över och blev så otroligt lyckad!




Kattes Talangjakt

Har haft noll inspiration eller ork att blogga på länge. Men igår var det iallafall KATTES TALANGJAKT! Allt gick över förväntan, majoriteten av bidragen var superbra, vi gjorde ingenting pinsamt eller fel på scenen, vi fyllde aulan, vår handledare var superstolt, en ordentligt lyckad "kväll" helt enkelt! =D Kan inte vara mer nöjd! Bilder kommer kanske upp här senare, tills dess kommer en bild på mig o Karin när vi annonserar vinnaren, Julia Lundh som vann 3000 kronor!



Bandy vare här

Today is a big day! Kan oxå bli min nedgång haha..Ska nämligen på bandy för första gången i mitt liv och se Sirius-Edsbyn bland en massa huliganer, får se om jag överlever! Tur att man har en bodyguard iaf <3

Soffan i mina drömmar

Med studenten o vuxenlivet som närmar sig med stormsteg har jag börjat fundera mycket på min drömlägenhet...Jag vill bo i en stor men mysig gammaldags lägenhet med högt i tak, stora fönster o lite gammaldags parkettgolv. Nu när jag surfade runt hittade jag även min drömsoffa!!! Big craving..



Äntligen

Har varit lite isolerad från omvärlden nu ett tag men sent igår kväll blev jag ÄNTLIGEN klar med min historieuppsats!! Har ett religionprov imorgon oxå men jag orkar inte riktigt satsa på det...Min hjärna har gjort sig välförtjänt av vila! Plus att jag är barnvakt åt lillen ikväll då Sara jobbar på sitt nya jobb The Studio! =D

Let it snow

Neeej, drog precis upp gardinerna och möts av snöstorm...JAG VILL HA VÅR! Tur att jag bara ska sitta hemma och plugga idag då...

Sjuk dröm

En av de härligaste känslorna i världen måste vara att sova bland nytvättade lakan...De är mjuka av mitt favorit-sköljmedel, de luktar blommor och de är så härligt rena!

På tal om att sova, inatt hade jag en riktigt sjuk dröm...Vi skulle åka på skidresa med min klass och vi skulle åka buss dit. När vi kliver på bussen ser vi att den består av en slags rutchkane-labyrint i samma material som hopptornen man lekte i när man var liten, o d var meningen att man skulle hitta ut ur den där labyrinten.
När jag hade flygit runt labyrinten ett par varv får jag ett samtal av Hanna där hon säger att jag måste hoppa in i en grotta för att komma ut, men när jag gör det hamnar jag på en hemmafest för 60-plussare och får där en husesyn av värdinnan.
När jag tröttnat på det ringer jag min syster som säger att jag ska ta hissen ner. När jag kommer ut ur hissen hittar jag Oscar som är målad med skokräm, har en massa blingbling och en röd turban på huvudet och jag var inte längre på skidresa utan i Jamaica. Vi blev jagade av en bil som skjöt efter oss på gatan, o då sprang vi in i en gränd där mina gamla killkompisar från 6an spelade fotboll. Sen hoppade vi ner i havet och simmade till Sverige och höll på att bli uppätna av hajar...när jag vaknade med ett ryck.



Ineffektivitet

Min historieuppsats på 14 sidor ska vara inne på torsdag. Jag har skrivit 4. Och vad gör jag? Sitter vid datorn, uppenbarligen...Har en massa tvätt jag måste vika oxå plus att jag gärna vill få lite sömn inatt, tur som sjutton att jag är ledig imorn! Heldag med pm-skrivande hoppas jag!

Love is in the air

Ja, ännu en helg har flugit förbi utan att jag fått nämnvärt mycket vettigt gjort...Igår var jag och älsklingen på romantisk middag då d är vår 1-årsdag idag...Eller 12-månaders om man nu ska vara sån...Det blev inte så jätteromantiskt då maten smakade sisådär, bordet var väääldigt litet och vi satt inträngda mellan en massa andra högljudda människor på en halv meters avstånd...Så vi drog hem rätt fort...

Nästa helg är det helgen innan TALANGJAKTEN och det är galet mkt som måste hinnas fixas...Kan någon ge mig mer tid eller typ skriva klart min historieuppsats...? Please...

Paint The Sky With Stars...

...och låt det bli Juni snart! Om mindre än 3 månader tar jag studenten,
förmodligen en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag och syster
har redan börjat planera denna dag i detalj och behöver jag säga
att jag längtar?
Vakna i gryningen, fixa hår och smink samt dra på sig den vita
klänningen. Möta upp klasskompisarna för en champagnefrukost,
ha ceremoni i aulan samt ta studentfotografier. Efter allt detta springer
man ut, halvt skrattandes halvt gråtandes, genom Ekporten tillsammans
med de människor man har upplevt så mycket med under 3 år. Ut till
familjen, ut i ovissheten, ut i friheten...

Öken

Ehh har lite bloggtorka just nu...Kan bero på stress...Igår och idag sålde vi biljetter till Kattes Talangjakt, gick hyfsat! Kusinen har även gått med på att uppträda under pausen, han är bra han =)

Ikväll kommer älsklingen hit, då blir det väl lite mys framför tvn med godis, en perfekt fredags-segkväll! Imorn firar vi vår 1-årsdag, då ska vi gå till den mysiga restaurangen Tzatziki och äta grekiskt! Mys


Visste du att..

Sånt här crap kan man hitta när man sitter och väntar på O och har tråkigt...amazing!

* En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 ton mat. Det motsvarar vikten av 6 fullvuxna elefanter.


* Dolly Partons byst är försäkrad för runt 17 miljoner kronor.

* Myror ramlar alltid på höger sida när de är berusade.

* En grisorgasm varar i 30 minuter.

* En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud- innan den svälter ihjäl.

* Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.

* En ankas kvackande ekar inte och ingen vet varför.

* En snigel kan sova i 3 år.

* Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

* Vi föds utan knäskålar. De utvecklas först vid 6 års ålder.

* En genomsnittlig chokladkaka har 8 insektsben i sig.

* Internet består till 61% av porr.

* I varenda tv-avsnitt av serien Seinfeld kan man se nånting med stålmannen på.


.

Wei vi får flytta fram uppsatsen! Ska lämna in ett första utkast imorn dock...Om en stund kommer älsklingen hit för att bli smittad. Han ska plugga biologi och jag ska hjälpa honom plus räkna lite matte. 
Hasta la vista 

Prosit

*aaatcho!*....Så har jag låtit var tionde minut sen igår och idag är jag alldeles snorig =) Stannar hemma från skolan idag och ska tillbringa min dag framför datorn med historia-uppsats som ska in...IMORGON! Hasta la vista


Kuba

Läste precis en artikel i SvD om att kubaner nu ska ha rätt att bli spanska medborgare tack vare "barnbarns-lagen"...Kan inte lika gärna Kuba bli en del av Spanien så att man kan åka inrikesflyg dit? Då skulle man kunna flyga inrikes Spanien-Kuba och åh det skulle vara en dröm!


Competition

Varför ska människor vara så tävlingsinriktade hela tiden? Alltid konkurrera, alltid ligga steget före någon annan, alltid försöka överträffa den andra. Blir så irriterad! Speciellt när det inte finns några skäl överhuvudtaget att känna sig hotad...Idag gick denna kamp verkligen för långt, u took it to a whole other level...

Halt

Det finns vissa människor som bara är så otroligt klumpiga. Jag anser mig höra till den gruppen, speciellt på vintern när det är halt ute och halkrisken är hög. Jag har halkat på bussen (gled från föraren ända bak på rygg), i skolan när glasentrén var full med människor eller det som hände mig idag:

Jag hade gått av bussen hemma hos mig och skulle gå ner för den lilla nedförsbacken. Framför mig går det en kille ~20 år. Vägen var jättehal och osandad och helt plötsligt känner jag bara hur marken försvinner under mig och jag ramlar med fötterna först. Det värsta var när jag reste mig upp och såg att killen som tidigare gått framför mig nu låg på marken även han. Jag hade råkat fälla honom! Sprang förfärat fram och frågade om det gick bra. Han var konstigt nog inte sur utan var mest orolig för om jag hade gjort illa mig haha. Tur!


Superwoman

Sitter just nu här och försöker att inte bryta ihop av stress. Kollade precis igenom min kalender och såg att mars månad är FULLSPÄCKAD med saker som måste göras. Lyssnar på lite peppmusik för att kunna skriva färdigt min mest akuta uppsats för att sedan kunna sova.

I am a superwoman, yes I am...

Helg

Har pluggat otroligt mkt i helgen...Älsklingen har varit här sen i fredags, åkte precis hem, så har inte ens ägnat en tanke åt plugget! Var dock avslappnande och mysigt att umgås! Men nu ska jag ta tag i mina sammanlagt 20 sidors uppsatser!

RSS 2.0