Första advent!

Idag är det första advent! Om 2 minuter ska jag springa över till K och sen dra ner till stan på julmarknad! Kl 16.30 är det adventsfyrverkerier och sedan fika hemma hos min lilla bäbis, 2 år idag! Såhär ser jag ut idag haha:





Buss

Usch jag måste få ventilera lite..Jag hatar bussar!! Jag och S var nere på stan och skulle handla lite nödvändigheter..Sedan var jag tvungen att ta 5an hem eftersom 22an inte går på kvällarna..Den första bussen åkte förbi mig rakt framför näsan, nästa skulle komma om en halvtimme..Jag står där och väntar 20 minuter, 25, 30, 35, 40..Sedan kom bussen, den var fullpackad och jag var tvungen att stå med min tunga kasse.

När den sedan kom till min busshållplats tryckte jag på knappen och "stanna"-texten kom upp..Stannade bussjveln?? NEJ d gjorde den inte, den fortsatte att åka och åka i full fart ända 4 hållplatser längre bort..Till slut stannar krringen och jag går av i Flogsta och måste därifrån ta 2an för att komma lite närmre hem än där jag var..Det är inte möjligt!






Glamour

House of Deréon

Jag har en enorm svaghet för glamourösa klänningar. Helst av allt färgglada, komplext skurna och sexigt söta. Min favoritklänning i min garderob är en cerise klänning från Mango, med väldigt djup rygg. Den jag har på mig på bilden där uppe. Problemet är ju att det sällan kommer tillfällen att använda alla dessa finklänningar.

Hur som helst, här är några godbitar från www.houseofdereon.com, de har riktigt snygga klänningar!


                                                                                     Orange klänning i silkestyg:



Grå tubklänning, lång och vacker:



En röd dröm i följsamt tyg:





Helg igen!


Jag är glad att jag har min älskling. Igår när vi sågs var jag så sjukt trött, så jag försökte vakna till lite med varm choklad. Det misslyckades tydligen då jag somnade väldigt fort. Men han väckte mig, stoppade om mig, släckte alla lampor, låste ytterdörren och körde bil hem med en gipsad arm. =( Du är underbar!

Idag måste jag få lite plugg gjort så det inte blir så stressigt nästa vecka! Nu drar det ihop sig, om 2 veckor är första deadline för Talangjakten då vi ska ha fått in alla bidrag plus sponsorer. Vi har ingetdera!

Imorgon är det första advent, och en månad kvar S! <3 Jag och K kallar första advent våran årsdag, då det var första gången vi umgicks utanför skolan, haha. Vi gick först och kollade på de årliga UNT-fyrverkerierna och sedan gick vi hem till henne för adventsfika: lussebullar, pepparkakor och glögg i mängder! Imorgon är det 2-årsdagen och det ska firas på samma sätt =) 






En vanlig fredag


S är hemma hos en gammal kompis så jag sitter här med en massa ljus tända o julmyser lite..Det var adventshögtid i skolan idag, riktigt mysigt och stämningsfullt! Risgrynsgröt till lunch oxå plus julgranar lite här och var.

Senare ikväll kmr älskling hit, är väldigt seg på grund av min förkylning, men ngt kul går säkert att hitta på =)

Såhär ser julpyntet i vårat kök ut:







Bilder


Här är lite bilder från invigningen, lr snarare innan invigningen:








Julpynt


Idag skulle vi som sagt ha spexfoto..Men de som skulle ta kortet glömde bort oss och satt i matsalen ända till halv 1 (vi skulle ta kort klockan 12), kan ju gissa om ja blev arg, så som jag hade satsat! Slutade iaf 14.20, då träffade jag syrran och drog en runda på stan. Vi köpte julpynt, massor med ljus!

Sen tog vi bussen hem, åt middag och satte igång med städningen..Därefter började vi lägga ut ljus här och var, God Jul-handukar och lite annat mys..Nu ser det jättemysigt ut här, det enda som fattas är lussebullar, pepparkakor och glögg..Jag är riktigt sugen på glögg!

En upplevelse


Haha..Gårkvällen var inte lika bra som jag hade förväntat mig!
För det första..Bussen kom cirka en halvtimme försent, jag stod där i mina tunna strumpbyxor och skjortklänning och frös s****n av mig..

Vi kom dit, fick ett glas skumpa o d var SMOCKFULLT med människor..Den första vi får syn på är min kära faster och hennes man, så vi står o pratar en stund med dom..Sen kmr kusinen dit oxå, ännu mer prat..
Sen börjar ett av banden spela: ett tjejband som åkte ut från dansbandskampen, wtf? Det roliga är att ja precis hade skämtat med S på vägen dit: "tänk om d bara är en massa pensionärer där och de spelar dansbandsmusik, höhö"..PRECIS det som hände..

Idag tog jag iaf lite sovmorgon, klockan 12 ska vi ha spex-fotot så ska dra mig mot skolan nån gång efter 11, väldigt skönt! Ska ha franska-redovisning oxå som jag inte direkt har förberett så noga.

Invigning ikväll.


Kom precis hem, slutade 11.20, sen träffade jag S och A en sväng och gick runt på stan. Köpte ett par röda strumpbyxor, en svart skjort-klänning och tandkräm haha. Imorn ska vi ha spex-foto i skolan till årsboken, därför behövde jag de röda strumpbyxorna, jag ska vara klädd helt i rött..

Jag och S har fått VIP-biljetter till kvällens invigning av Gränby Centrum. Kmr vara musik o så i hela centrum, och 4 scener plus bubbel och tilltugg..Eventuella bilder från kvällen kanske jag lägger upp imorn.

Nu måste jag skriva min franskaredovisning som jag ska ha imorn och som jag inte har börjat på!! Lite stressad.

VARNING: plugg skadar allvarligt dig själv och personer i din omgivning..


..Är vad som borde stå i alla läroböcker, precis som på cigarettpaketen nu förtiden..
Too much 2 do, too little time..! Kan ngn stanna tiden så jag hinner ikapp?
Har en massa plugg jag måste göra innan helgen, knappt någon tid och ingen ork..Går inte riktigt ihop känner jag!
Är ensam hemma ikväll iaf, förhoppningsvis finns det inga distraktioner då, lr så är d precis tvärtom.

Varför har man så mycket att göra såhär innan jul? Min historielärare sa idag: "Ja, vi ska försöka hinna med allt det här innan mars, som är eran värsta månad i hela gymnasiet"..Precis den månad som bara måååste vara chill så jag kan koncentrera mig på talangjakten som är den 19 mars..MORR! Nu ska jag börja vid ngn ände, vet bara inte vilken..

Vardag vs. helg?


Haha önskar alla vardagar såg ut som denna har gjort..Vaknade av väckarklockan 6.45, pigg för en gångs skull..Satt mig ner helt lugnt och åt risgrynsgröt..Pulsade igenom snön med julmusik i öronen och kom till psykologilektionen - dagens enda lektion visade det sig! 

Efter psykologin gick jag och K hem till henne och grävde fram tefat, sopsäckar o skidkläder..Drog till pulkabacken i Stabbyskogen och upplevde barndomen all over!

Sen gick vi hem igen, åt stuvade makaroner och sedan varm choklad, kollade på 2 avsnitt av g.g. som vi hade laddat ner (fy!) Sen gick jag hem genom Stabbyskogen med julmusik åter igen..Nu ska ja ringa S, börjar bli lite sugen på middag.


     +               +              = PERFEKT






Windowshopping


Jag blir en liten chicken varje gång jag hör att någon har ont. Älsklingen har tydligen stukat handen lr ngt idag när han hade träning, så han är på väg till akuten nu..Och såklart är jag jätteorolig, not nice..

Sitter och window-shoppar lite för att få annat att tänka på, älskar att bara surfa runt på olika klädsajter o spana in allt snyggt! Om man ändå vore miljonär. Hittade dessa 2 snygga klänningar som ja inte skulle tacka nej till!



rosa klänning med svart satin från sajten forever21..snygg!

Den till vänster är från forever21, rosa klänning med svart satinband, och den till höger är från stylebystars, svart satin med spets på båda sidor..Julklappstips? haha..


Sad


Haha vad sorglig jag känner mig just nu. Sitter ensam framför datan och äter från asken med aladdin-hjärtan som älsklingen gav mig. Saknaden börjar redan kännas av, vill inte vänta till nästa helg =/

A ringde mig precis och sa att han har fått alla papper! Jag är väldigt glad för honom trots allt, äntligen! Hoppas S kommer hem snart så vi kan äta marinerad rostbiff med ris och tsatsiki-sås, är liiite hungrig!






Julstämning?


Imorgon är det exakt 1 månad kvar till julafton! Då är det f*n okay att lyssna på julmusik..Nu sitter jag och laddar ner en massa jullåtar som jag ska lyssna på när jag vandrar igenom snön till skolan imorgon bitti =)

Nu kanske det är läge att börja bli stressad inför julklapparna oxå, speciellt med tanke på att jag är rätt pank just nu och jag har fullt upp med skolan så jag har aldrig tid att gå runt och leta efter de där speciella presenterna som man känner att man måste hitta..


Filmkväll


Det var mysigt igår kväll! Det var längesen vi hade vår traditionella tjockis-kväll, d var på tiden nu..Vi gick och hyrde filmer, efter ca en timmes velande kom vi fram till "Save the last dance 2" och "L'ultimo bacio"..
Sedan gick vi hem igen genom snön och halkade ett antal ggr..När vi kom hem åt vi lite godis, drack vitt vin och bäddade ner oss i sängen framför film nr.1, save the last dance..Den var bra, men hade förväntat mig mer av den.
Vi somnade när vi hade sett ungefär 15 min. av l'ultimo bacio så kanske inte så jättebra..
Nu ska jag hets-plugga lite, sedan klockan 17 kolla på grey's, o kl 19 gossip girl!








En lördagkväll


Oh vad mysigt! Det är mörk ute, snön faller ner, allt kmr vara helt övertäckt av snö när man drar upp persiennerna imorn bitti! Om en stund kmr K hit, kolla på filmer o sen sover hon här, d ska bli mysigt, var ett tag sen vi sågs på helgen..
Jag fick en alldeles mysig och härlig julkänsla nu, och om en vecka och en dag är d första advent!! <3




Let it snow, let it snow, let it snow.


Åh, igår var en mysig kväll..Jag hade släckt ner och tänt ljus runt hela rummet, gjort varm choklad och gjort mysigt..Sen kom älsklingen med en bunt filmer och en ask med alladin-hjärtan <3

Imorse kom S och snutt in i mitt rum o slängde sig på min säng..S sa att d hade snöat jättemkt och undrade om jag ville följa med ut. Så vi gjorde iordning frukost, klädde på oss och gick ut o lekte lite =) Sen gick vi till stan, köpte lite mys till ikväll o sen åkte vi hem igen..

Ikväll kmr K hit, då ska vi ha chick-flick kväll med godis, vitt vin o bra filmer! D blir nog en bra helg d här..Men nu måste jag ta o städa, d är alltid som stökigast på lördagen då ingen har orkat städa under hela veckan..


Friday night

Turn your lights down low..


Idag är en typisk orka-dag..Lr egentligen är alla fredagar orka-dagar, jag slutar ju 16.40 o sista lektionen är piss Engelska C..Pratade precis med mamma om utbildingen i GBG, hon tyckte d verkade jättebra, d gillar vi =)

Nu ska jag försöka avsluta denna orka-dag på ett trevligt sätt, älsklingen kommer hit om en stund med lite filmer o så, ska mysa bort vinterns mörker o kyla..


Framtiden.

Idag var vi på SACO-mässan. På bussen hem var jag helt förvirrad och genomgick ngn slags existensiell kris, men sedan kom jag hem o läste igenom alla kataloger i lugn och ro. Jag har kommit fram till att i nuläget skulle jag vilja läsa till Civilekonom med inriktning språk antingen i Göteborg eller Linköping.
Nu har lilla monstret kommit hit igen, har saknat hans söta lilla ansikte <3 Nu ska jag ställa mig i bostadsköer.

SACO-mässan imorn!

Jag hatar onsdagar..For many reasons, men främst för att det är mitten på skolveckan, jag har en lång och intensiv skoldag och tål att upprepas, det är mitten på skolveckan..

Och denna onsdag var inget undantag! Det enda som var bra med denna onsdag var att jag fick umgås med älsklingen mitt i veckan för en gångs skull :)

Imorgon är det den fruktade SACO-mässan, då man gärna ska bestämma vad man vill bli när glädjeruset efter studenten lagt sig..Jag har förberett matsäck; pastasallad, en massa frukt och ska göra varm choklad imorgon bitti. Vi får se om jag överlever morgondagen..




Dagen

Idag delade vi ut en massa lappar i glasentrén om informationsmötet..Alla lappar (och det var en hel del) tog slut på
mindre än en halvtimme. Klockan 15 hade vi då mötet, det kom en del folk och de hade lite frågor. Kort sagt så var
det ett framgångsrikt möte och förhoppningsvis får vi in en massa bidrag innan anmälningstiden går ut den 12
december!

Nu ska jag gå och räkna matte, måste försöka förstå derivata, inte det enklaste om man inte är ngt mattegeni..


En längtan.

Usch vad jag har dåligt med självdisciplin..Satt och kollade igenom lite powerpoints från historielektionerna, och helt plötsligt fick jag en enorm längtan efter julen och allt som hör till..Den här julen kmr bli annorlunda, men jag vet att vi ändå kommer göra det bästa av situationen och få d lika mysigt som vi alltid har haft =) Vi ska julbaka du och jag syster <3


Streeess

Idag kommer jag vara igång från klockan 07.00 till åtminstone klockan 21.00...Skolan var hektisk, vi tapetserade hela skolan med lappar om vårat Informationsmöte som vi ska ha imorn om talangjakten...Nu måste jag börja plugga historia till provet imorgon FORT som sjutton..Sedan klockan 19.00 måste jag dra mig tillbaka till skolan då vi ska lyssna på en föreläsning på franska, obligatoriskt..Kul dag! =)




Back in the days.

Haha det började redan imorse med att jag och älskling låg och funderade ut en massa 90-tals musik..Vår studentskiva har ju tema 90-tal så börjar redan leta musik..Hela dagen sedan han åkte hem har jag lyssnat på en masa 90's musik och blivit allt mer nostalgisk, dessa är klart favoriterna:

*Vengaboys
*Aqua
*Spice girls
*BSB
*Caramell
*Drömhus
*5ive
*Ricky Martin


Chillkväll.

Phiuuuh nu har ja tvättat klart! Helt slut...
S ska på klass-reunion ikväll så då blir det jag och tvn..Nu ska jag koka mackisar och värma köttfärsen från igår kväll, sedan slå mig ner för en helkväll framför Grey's, OTH och Gossip Girl! :D
 När S kommer hem ska hon ha köpt med sig pepparkaksdeg och glögg som vi ska gotta oss på!

Slappdag.

Igår var jag och älsklingen på Rockfesten. Det var helt dött i början, dåliga band och så..men allt eftersom kvällen gick blev banden bättre och fler folk man kände kom, och kvällen avslutades med skönsång av P.J. =)
Därefter åkte vi hem (i bil, skööönt!) och bäddade ner oss i sängen. Vaknade runt klockan 1 av att S skickade ett sms..Nu håller jag på att tvätta, helst av allt vill jag bara gräva ner mig i sängen igen o sooooooova!




David Bisbal

Hahahahah..Satt och youtube:ade lite, då kom jag att tänka på min stora kärlek när jag var 13 år och bodde i Spanien: den otroligt smöriga och osexiga David Bisbal. Spaniens stolthet när det gäller pop/flamenco..Jag kan ju bara skratta åt det, S mobbade mig alltid för att jag var kär i honom, nu förstår jag varför!..

Como olvidar: http://www.youtube.com/watch?v=_UbV2a7_8h4&feature=related


Pigg som en ros.

Idag vaknade jag klockan 8, helt av mig själv! Jag känner mig pigg som en ros och är väldigt uppåt =) Åt en tallrick mannagrynsgröt till frukost, sen pallrade jag och S oss ner till stan. Inne på ICA träffade jag på H och A, de var lite trötta..
Ikväll kmr älsklingen hit, vi ska äta middag, gå på rockfesten och sedan ska han sova här :) myspys! Nu måste jag dammsuga här lite, kaos!



Sjukling.

Idag har jag varit hemma och sjuk. Karin ringde och väckte mig typ halv 12 när hon hade slutat och undrade om hon kunde komma förbi och jobba lite med projektarbetet, men d orkade jag inte.
När jag hade varit vaken ett tag fick S och jag nåt ryck och fick för oss att kasta alla smågrejer i hyllorna, och sen började vi städa. Nu måste jag verkligen ta tag i plugget!

*-*

Kom hem för ett tag sen från dagis, följde med och hämtade D.
Nu mår jag inte så jättebra, men om en stund kommer älsklingen hit och muntrar upp mig =) Imorgon kommer bli min plugg-dag då jag inte ska till skolan, men det är väldigt välbehövt, känner att jag ligger efter med allt.
Om nästan exakt 4 månader går våran talangjakt av stapeln, skitstressigt! Vi har inte fått in alla officiella bidrag eller fixat sponsorer heller..Ngn frivillig?



Svenska nationella.

Idag skrev ja svenska nationella. Provet var 5 timmar, men efter cirka 3 och en halv timme fick jag nog, jag var förkyld och orkade inte sitta där längre.
Ringde S, då var hon och "Olle" på stan o shoppade inredningsgrejer, gick dit o sen åkte vi bil hem..skönt att slippa gå! Imorn ska jag nog sjukanmäla mig från skolan, måste försöka bli frisk!
Nu ska vi åka iväg igen, so long.

Barnvakt åt gulligt monster

Idag har ja varit barnvakt åt lilla monstret när sara hjälpte A med gardiner och sånt.
Han var inte bara förjvligt jobbig, han har även smittat mig med sin dagis-förkylning..Yay! Men stackaren saknade sin mamma när hon gick o han vägrade sluta gråta! Grannarna måste trott att jag misshandlade honom lr ngt..Nu sitter han lugnt och äter.


Första.

Nu har Sara tvingat mig att starta en blogg.
Haha vi får se hur mkt jag uppdaterar den och så..Imorgon har jag en 5-timmars uppsatsskrivning om ämnet Intryck och Avtryck. Var och köpte matsäck idag, det blev en Risifrutti, en marabou choklad och en påse med persikor =)
Nu ska ja plugga lite, och sis ska hjälpa mig med designen här.



RSS 2.0